AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker kıyafeti giymiş birini görmek

Kahve falında asker kıyafeti giymiş birini görmek

Kahve falında asker kıyafeti giymiş birini görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, kazancın artacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine, kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olarak refah içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında asker kıyafeti giymiş birini gördüyseniz:

  • Ani gelişmeler veya ortaya çıkan bilgiler konuya müdahale etmenizi gerektiriyor olabilir.

Kahve falında ölmüş birini asker kıyafetiyle görmek büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, onlar için çabalayacağına rivayet eder.

Kahve falında birini asker kıyafetiyle görmek zorluğa düşeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında eşini asker kıyafetiyle görmek maddi olarak yetersizlikler yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına inanılır.

Kahve falında sevgilisini asker kıyafetiyle görmek hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına işaret eder.

Kahve falında yeşil kıyafetli asker görmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi asker kıyafetiyle görmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, yuva kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlunu asker kıyafetiyle görmek hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker kıyafetiyle görmek işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir