AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil alanda olmak

Kahve falında yeşil alanda olmak

Kahve falında yeşil alanda olmak küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, şansızlığın kırılacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil alanda olmak gördüyseniz:

  • Gaflar yapılabilir, ağızdan kaçan kelimeler sorun yaratabilir.

Kahve falında yeşillik bir alan görmek yeni şeyler keşfedeceğine, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine işarettir.

Kahve falında yeşillik alanda yürümek sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine ve kötü günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yeşil çim alan görmek pek çok hayır duası alacağı için işlerinin de daima yolunda gideceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini yeşil alanda görmek kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil alanda oturmak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, içinin hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil bir alan görmek işlerin ve kazancın bir anda artacağına, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük yeşil alan görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşillik alanda namaz kılmak kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir