AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz beyaz şeker görmek

Kahve falında toz beyaz şeker görmek

Kahve falında toz beyaz şeker görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına tabir olunur.

Kahve falında toz beyaz şeker gördüyseniz:

  • Oluşan durumlar sizin için faydalı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında beyaz toz şeker görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına inanılır.

Kahve falında toz beyaz şeker görmek merdiven atlayacağına, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına işarettir.

Kahve falında beyaz toz şeker yemek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında toz şeker çuvalı görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında toz şeker yediğini görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında toz şeker görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, tatsızlıkların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toz şeker aldığını görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet eder.

Kahve falında bir kase toz şeker görmek neşesini kaybedeceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir