Kahve falında beyaz akarsu görmek

Kahve falında beyaz akarsu görmek hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, tebrik edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz akarsu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin ya da fikirlerinizden haberdar olmasını istediklerinizin bilgilenmesi için türlü eleştirilerinizi paylaşmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında beyaz akarsu görmek daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine yorulur.

Kahve falında akarsu görmek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akarsuda görmek sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, zararların telafi edileceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında akarsuda balık tutmak makam ve rütbe edineceğine, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında deniz ve akarsu görmek hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akarsuya taş atmak daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına delalet eder.

Kahve falında akarsudan su doldurmak rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında akarsuda sürüklenmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir