AnaSayfa / Genel / Kahve falında betondan yapılmış merdiven görmek

Kahve falında betondan yapılmış merdiven görmek

Kahve falında betondan yapılmış merdiven görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, hastalıklarını yeneceğine, kazancının günden güne artacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine alamet eder.

Kahve falında betondan yapılmış merdiven gördüyseniz:

  • Arzuladığınız kişi ya sizi arzu etmiyor olabilir ya da onunla kaçamak yaptığınız zaman arkadaşınızın çevresi tarafından yakalanabilirsiniz.

Kahve falında betondan yapılmış merdiven görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında beton merdiven yapmak bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beton merdiven yıkamak dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, kısmetinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beton merdiven çıkmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına yorulur.

Kahve falında betondan merdiven görmek kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında beton merdiven görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beton merdivenden inmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine işarettir.

Kahve falında beton merdivenden çıkmak sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir