AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton merdivenden inmek

Kahve falında beton merdivenden inmek

Kahve falında beton merdivenden inmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında beton merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Ani veya geliştirilmemiş tepkilerin bedelleri olabilir.

Kahve falında beton merdivenden inmek onlardan fayda göreceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında beton merdivenden çıkmak adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında beton merdiven yıkamak büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, daha geniş rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında beton merdiven çıkmak sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına alamet eder.

Kahve falında betondan merdiven görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, az da olsa feraha çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beton merdiven yapmak elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine işaret eder.

Kahve falında beton merdiven görmek kimden akıl soracağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet eder.

Kahve falında betondan yapılmış merdiven görmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir