AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton merdivenden çıkmak

Kahve falında beton merdivenden çıkmak

Kahve falında beton merdivenden çıkmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına inanılır.

Kahve falında beton merdivenden çıkmak gördüyseniz:

  • Birisine yardım etmek istiyorsanız, öncelikle ailenizi düşünmelisiniz.

Kahve falında beton merdiven çıkmak elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beton merdivenden çıkmak iş konusunda bir ortaklık kuracağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına işarettir.

Kahve falında beton merdiven görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına işarettir.

Kahve falında beton merdiven yapmak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında beton merdiven yıkamak daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına rivayet eder.

Kahve falında beton merdivenden inmek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, stres yaptığı işlerde başarıya ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında betondan merdiven görmek kendisini sosyal hayata fazlasıyla kaptıracağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında betondan yapılmış merdiven görmek hastalanacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir