AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton merdiven yapmak

Kahve falında beton merdiven yapmak

Kahve falında beton merdiven yapmak gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, işinden ve hayatından geri kalacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kazancının eksileceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beton merdiven yapmak gördüyseniz:

  • Uğraşılması zor durum, ilişki, iş veya kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Kahve falında beton merdiven yapmak barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beton merdiven çıkmak rızkın gittikçe azalacağına, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beton merdivenden inmek etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında beton merdiven yıkamak çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine rivayet eder.

Kahve falında beton merdivenden çıkmak hayırlı bir birlikteliğe yelken açılacağı, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında betondan merdiven görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında betondan yapılmış merdiven görmek sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına, sıkıntılarının geçeceğine, zorluklarının kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beton merdiven görmek üzüleceğine, pişman olacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir