AnaSayfa / Genel / Kahve falında betona basmak

Kahve falında betona basmak

Kahve falında betona basmak zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına, adımların çok iyi bir yol açacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, işlerin günden güne artacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında betona basmak gördüyseniz:

  • Dikkatli olun, hata yapmamaya özen gösterin.

Kahve falında betona basmak kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beton sulamak evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, ömrünün de uzun olacağına rivayet eder.

Kahve falında betona batmak koyu muhabbette kalacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına işarettir.

Kahve falında beton yol yapmak işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında betona oturmak maddi durumun düzeltileceğine, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında betondan ev görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beton temel görmek sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine yorulur.

Kahve falında beton atıldığını görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir