AnaSayfa / Genel / Kahve falında beton yol yapmak

Kahve falında beton yol yapmak

Kahve falında beton yol yapmak epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, duaların boşa gideceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında beton yol yapmak gördüyseniz:

  • Akıldan veya sağduyudan çok uzak hareketleri olan kişiler sizi şaşırtabilirler.

Kahve falında beton yol yapmak amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, problemlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında beton yol görmek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beton harcı yapmak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına alamet eder.

Kahve falında beton yapmak hasret kaldıklarına kavuşacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine rivayet eder.

Kahve falında beton ev yapmak yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında beton merdiven yapmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalettir.

Kahve falında betondan ev yapmak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine işaret eder.

Kahve falında beton delmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir