AnaSayfa / Genel / Kahve falında betondan ev görmek

Kahve falında betondan ev görmek

Kahve falında betondan ev görmek sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, sorunların hallolacağına, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, rakiplerine yenileceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına delalettir.

Kahve falında betondan ev gördüyseniz:

  • Çok yakında, kimi nerede görmek, ne yapmasını istemek ya da ne zaman nereye çağırmak gerektiği noktasında ilk söz sahibi siz olacaksınız.

Kahve falında betondan ev yapmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına yorulur.

Kahve falında eve beton dökmek elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında betondan ev görmek fedakârlıklar yapacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine delalet eder.

Kahve falında beton ev yapmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beton ev görmek işlerin yakın zamanda bozulacağına, istediği herşeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında taş beton görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, belki ölümler görüleceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beton kırmak görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında betona gömülmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir