AnaSayfa / Genel / Kahve falında betona oturmak

Kahve falında betona oturmak

Kahve falında betona oturmak kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, beddua ve ah alacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine işarettir.

Kahve falında betona oturmak gördüyseniz:

  • Bilinçaltınızda yer alan korkular ya da sezgiler konusunda bazı sorunları sık yaşıyorsunuz.

Kahve falında betona oturmak aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına yorulur.

Kahve falında beton kazmak karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beton taş görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beton harcı yapmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında betona batmak işinin de hep yürüyeceğine, çok doğru bir yol tutulacağına işaret eder.

Kahve falında beton delmek çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında beton yer görmek bir ömür olacağına, günahların da affolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beton yıkamak kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir