AnaSayfa / Genel / Kahve falında beş tane at görmek

Kahve falında beş tane at görmek

Kahve falında beş tane at görmek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, keyfin ve geçimin kalmayacağına, yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine, hayatının bereketli ve verimli olacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, işinin gücünün rast gitmeye başlayacağına delalettir.

Kahve falında beş tane at gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmeniz durumunda en zor durumları çözebilir veya en zor soruların cevaplarını bulabilirsiniz.

Kahve falında üç tane beyaz at görmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane kahverengi at görmek belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde olacağına delalettir.

Kahve falında iki tane at görmek kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beş tane at görmek yaptığı işte sivrileceğine, işlerinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında üç tane at görmek kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, kendi işine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında iki tane siyah at görmek canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında birkaç tane at görmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dört tane at görmek maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir