AnaSayfa / Genel / Kahve falında birkaç tane at görmek

Kahve falında birkaç tane at görmek

Kahve falında birkaç tane at görmek ayağının tökezlemeyeceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, bereketin ve verimin hâkim olacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için falı kapatan kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına işarettir.

Kahve falında birkaç tane at gördüyseniz:

  • Amaçlarınız ulaşmada arkadaşlarınız veya akrabalarınızın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında birkaç tane at görmek ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birkaç tane yüzük görmek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin güzel yarınlara olan inancının da gerçeğe dönüşeceğine yorulur.

Kahve falında birkaç tane ölü görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birkaç tane köpek görmek adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında birkaç tane yılan görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalettir.

Kahve falında birkaç tane kedi görmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işarettir.

Kahve falında birkaç tane gelin görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birkaç tane gelinlik görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, uğradığı zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir