AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane at görmek

Kahve falında iki tane at görmek

Kahve falında iki tane at görmek sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, sabrederek hareket edilmesi halinde ilerleyen zamanlarda maddi olarak daha rahat olunabileceğine, geçim derdi yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki tane at gördüyseniz:

  • Belirsizlikler nedeniyle ani tepkiler vermekten kaçının.

Kahve falında iki tane at görmek mevki kaybına uğrayacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında üç tane beyaz at görmek evlat sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane siyah at görmek hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki tane beyaz at görmek kendisinden hayır beklenemeyen dosta, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işarettir.

Kahve falında beş tane at görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında birkaç tane at görmek kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında iki tane kahverengi at görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında dört tane at görmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir