AnaSayfa / Genel / Kahve falında üç tane beyaz at görmek

Kahve falında üç tane beyaz at görmek

Kahve falında üç tane beyaz at görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üç tane beyaz at gördüyseniz:

  • Rahatça düşünüp, planlar yapabilir, işlerinizi sıraya koyabilirsiniz.

Kahve falında üç tane beyaz at görmek işlerinin kolaylaşacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında iki tane beyaz at görmek kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane siyah at görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dört tane at görmek adının fesada karışacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında üç tane at görmek daha güçlü bir hale geleceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Kahve falında beş tane at görmek sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında birkaç tane at görmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane at görmek hayatı boyunca türlü aksilikler ve sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir