AnaSayfa / Genel / Kahve falında iki tane siyah at görmek

Kahve falında iki tane siyah at görmek

Kahve falında iki tane siyah at görmek kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında iki tane siyah at gördüyseniz:

  • Gürültü patırtının içinde asıl olan biteni anlamayı ya da planlarını gerçekleştirmeyi başarabilirseniz gerçekten önemli bir noktayı yakalama şansınız olabilir.

Kahve falında iki tane siyah at görmek mevcut konforunun da devam edeceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında iki tane kahverengi at görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına alamet eder.

Kahve falında beş tane at görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dört tane at görmek gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane at görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına ve atılacak olan kötü bir adımın telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında üç tane beyaz at görmek dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında birkaç tane at görmek neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki tane beyaz at görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir