AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört tane at görmek

Kahve falında dört tane at görmek

Kahve falında dört tane at görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Kahve falında dört tane at gördüyseniz:

  • Söyleyeceğiniz sözler yanlış anlaşılabilir ya da aslında söylemek istediklerinizi tam olarak ifade edemeyebilirsiniz.

Kahve falında dört tane at görmek moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birkaç tane at görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına yorulur.

Kahve falında beş tane at görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine delalet eder.

Kahve falında iki tane siyah at görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üç tane at görmek kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına inanılır.

Kahve falında iki tane beyaz at görmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane kahverengi at görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üç tane beyaz at görmek önemli atılımlar yapacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir