AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak suyun içinde balık görmek

Kahve falında berrak suyun içinde balık görmek

Kahve falında berrak suyun içinde balık görmek çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, sevinileceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Kahve falında berrak suyun içinde balık gördüyseniz:

  • Uzun mesafeli yolculuklar yapabilir, farklı dünyaların farkına varabilir veya farklı kültürlere, felsefelere ilgi duyabilir, farklı inanç sistemlerini tanımak isteyebilirsiniz. Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında berrak su içinde balık görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında berrak suyun içinde balık görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine alamet eder.

Kahve falında berrak deniz içinde balık görmek becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde berrak su görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak su içinde yürümek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında berrak suyun içinde yüzmek iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına yorulur.

Kahve falında berrak suyun içinde olmak yoğun duygular yaşayacağına, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında berrak suyun içinde yürümek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir