AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak nehir görmek

Kahve falında berrak nehir görmek

Kahve falında berrak nehir görmek hayırlı kişiler ile tanışıp bu kişiler sayesinde çok daha büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve yaptığı işlerin sonunda çok mutlu olacağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, sonunda maddi zarara gireceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında berrak nehir gördüyseniz:

  • Zamanlamaya dikkat etmelisiniz.

Kahve falında berrak bir nehir görmek zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında berrak nehir görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına delalet eder.

Kahve falında berrak göl görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına inanılır.

Kahve falında temiz berrak suda yüzmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında berrak mavi deniz görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına yorulur.

Kahve falında berrak suda yüzmek çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berrak yağmur yağdığını görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına delalettir.

Kahve falında berrak denizde boğulmak ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir