AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak bir nehir görmek

Kahve falında berrak bir nehir görmek

Kahve falında berrak bir nehir görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında berrak bir nehir gördüyseniz:

  • Akla sığmayan veya sağlıklı görünmeyen koşullar, kurallar, zamanlamalar veya düzenlemeler konusunda size bazı sözler verdirmeye ya da imzalar attırmaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında berrak nehir görmek ne kadar uğraşsa da bir türlü işin içinden çıkamayacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına işarettir.

Kahve falında berrak bir nehir görmek daha çok iş yapacağına, aksiliklerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalgalı berrak deniz görmek ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında berrak suda balık yakalamak üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berrak kaynak su görmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, hastalıklarının iyileşeceğine, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına işarettir.

Kahve falında berrak denizde yürümek çaresiz durumlarda kalacağına, o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına delalettir.

Kahve falında berrak suda yılan görmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına inanılır.

Kahve falında berrak suya atlamak sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir