AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak yağmur yağdığını görmek

Kahve falında berrak yağmur yağdığını görmek

Kahve falında berrak yağmur yağdığını görmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzurlu günler geçirileceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işarettir.

Kahve falında berrak yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Neden bazı anlaşmaların veya sağlanan barış ortamının aniden ortadan kalktığını ya da yeni düzenlemeler getirildiğini sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında berrak yağmur yağdığını görmek onların önüne geçeceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında yağmur yağdığını ıslandığını görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yağmurla karışık kar yağdığını görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde yağmur yağdığını görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında yağmurun çok yağdığını görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Kahve falında yağmurun yağdığını duymak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, terfi alamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurun eve yağdığını görmek hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işaret eder.

Kahve falında evinin içine yağmur yağdığını görmek hatalı yollara gireceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir