AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak denizde boğulmak

Kahve falında berrak denizde boğulmak

Kahve falında berrak denizde boğulmak çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, ağız tadının yerine geleceğine, keyfin kaçacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, barış için adım atacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında berrak denizde boğulmak gördüyseniz:

  • Şüpheleri gidermek için daha fazla soru sormak durumunda kalabilirsiniz.

Kahve falında berrak denizde boğulmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine inanılır.

Kahve falında berrak suda boğulmak gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dalgalı berrak deniz görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, işlerinin baltalanacağına yorulur.

Kahve falında berrak denizde balıklar görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil berrak deniz görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında berrak bir denize girmek verimi ve başarıyı yakalayacağına, daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine işaret eder.

Kahve falında temiz berrak deniz görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına işarettir.

Kahve falında berrak denizde yürümek adının yayılacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir