AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak mavi deniz görmek

Kahve falında berrak mavi deniz görmek

Kahve falında berrak mavi deniz görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, ticaret hayatına atılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında berrak mavi deniz gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz.

Kahve falında berrak mavi deniz görmek işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mavi berrak deniz görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına inanılır.

Kahve falında mavi berrak su görmek ömrü boyunca mutlu olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına yorulur.

Kahve falında berrak temiz deniz görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına alamet eder.

Kahve falında berrak denize düşmek yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına inanılır.

Kahve falında berrak bir denizde yüzmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, suç işleyeceğine delalettir.

Kahve falında berrak denize atlamak rızkının genişlemesine ve kazancının artmasına vesile olacak işlere gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında berrak denizde boğulmak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir