AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın berber görmek

Kahve falında kadın berber görmek

Kahve falında kadın berber görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına işaret eder.

Kahve falında kadın berber gördüyseniz:

  • Herşeyi son derece kolaylaştıracak olan fikirler üretmeniz mümkündür.

Kahve falında kadın berber görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında berber koltuğuna oturmak bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, tatsızlıkların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında berberde sakal traşı olmak gülen yüzünün hiç solmayacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işaret eder.

Kahve falında berberde oturmak çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında berber salonu görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine rivayet eder.

Kahve falında berber olmak hafifleyeceğine, mutlu olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında bayan berber görmek maddi olarak zarar edileceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına rivayet eder.

Kahve falında berberlik yapmak sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir