AnaSayfa / Genel / Kahve falında belçikaya gitmek

Kahve falında belçikaya gitmek

Kahve falında belçikaya gitmek imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belçikaya gitmek gördüyseniz:

  • Yeni fikirler üretmekte veya yeni yöntemler denemekte fayda var.

Kahve falında belçikaya gitmek fakirlik ve yokluk göreceğine, işlerin düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bellenmiş bahçe görmek yakın bir akrabanın yaşadığı sağlık sorununun tedavisi için çaba gösterileceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında bellenmiş toprak görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında bele kuşak bağlamak parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bel ameliyatı olmak sorunlarının son bulacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında bel ağrısı hissetmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bel bellemek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında bel ağrısı görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir