AnaSayfa / Genel / Kahve falında belirli bir saat görmek

Kahve falında belirli bir saat görmek

Kahve falında belirli bir saat görmek sorunların ve sıkıntıların biteceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, asla harama bulaşmayacağına, giden birinin geri döneceğine, günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında belirli bir saat gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek duygusal hayatınızda yeniliklere açıksınız.

Kahve falında belirli bir saat görmek sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında belirli bir zaman görmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, daha kolay bir hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında belirli bir tarih görmek hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine delalet eder.

Kahve falında belirli bir gün görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, yeni işlere atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yerde kol saati bulmak sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüm saatini görmek zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine yorulur.

Kahve falında tahta kol saati görmek esenlik bulacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine alamet eder.

Kahve falında paslanmış saat görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir