AnaSayfa / Genel / Kahve falında belirli bir tarih görmek

Kahve falında belirli bir tarih görmek

Kahve falında belirli bir tarih görmek bazı kaynakların tükeneceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, birçok firmadan iş teklifi geleceğine, hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, başka işler deneyeceğine, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine,  parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına tabir olunur.

Kahve falında belirli bir tarih gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, evlilik v.b konuları devreye sokabilir ya da yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında belirli bir tarih görmek aile saadetinin de artacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine işaret eder.

Kahve falında belirli bir zaman görmek strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında belirli bir gün görmek bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belirli bir saat görmek iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarih ve saat görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, başarı için fırsatların artacağına işaret eder.

Kahve falında ileri bir tarih görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine inanılır.

Kahve falında tarih görmek sonrasında ise beklenen iyi günlerin geleceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine inanılır.

Kahve falında yüzük içinde tarih görmek torunlarına dahi yeteceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir