AnaSayfa / Genel / Kahve falında yerde kol saati bulmak

Kahve falında yerde kol saati bulmak

Kahve falında yerde kol saati bulmak kötü günlerin arkada kalacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında yerde kol saati bulmak gördüyseniz:

  • Olan bitenle insanların gördüğü kısımlar arasında büyük farklar olabilir ya da herkes aslında doğruyu öğrenebilecek veya gerçeği görebilecekken olayların yüzeysel kısımlarına odaklanabilirler.

Kahve falında yerde kol saati bulmak işlerinin hafifleyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine işarettir.

Kahve falında yerde saat bulmak onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kol saati bulmak yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bayan kol saati bulmak esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, hastalıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında altın kol saati bulmak bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına işaret eder.

Kahve falında kol saati bulduğunu görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, kötü olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kol saat leri bulmak rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, geçimini rahat şekilde sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kol saat bulmak yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir