AnaSayfa / Genel / Kahve falında belinin büküldüğünü görmek

Kahve falında belinin büküldüğünü görmek

Kahve falında belinin büküldüğünü görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına delalettir.

Kahve falında belinin büküldüğünü gördüyseniz:

  • Sizi istediğiniz yere taşıyacak yoldan ayrılmayın.

Kahve falında belinin büküldüğünü görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine işarettir.

Kahve falında beli bükülmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına işarettir.

Kahve falında bükme yemek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına işarettir.

Kahve falında büket çiçek görmek sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Kahve falında belinin kırıldığını görmek ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında bir kadının beline sarılmak onunla güzel bir ilişki kuracağına, hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine alamet eder.

Kahve falında beli ağrımak isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Kahve falında belinde silah olduğunu görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir