AnaSayfa / Genel / Kahve falında belini bağlamak

Kahve falında belini bağlamak

Kahve falında belini bağlamak maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, her geçen gün başarıların artacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, maddi olarak eksiye düşüleceğine inanılır.

Kahve falında belini bağlamak gördüyseniz:

  • Olayları zorlama ihtiyacınızı belli bir sınırda tutmanızda fayda var.

Kahve falında beline kuşak bağlamak kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında belini bağlamak kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında beline şal bağlamak uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine yorulur.

Kahve falında beline ip bağlamak işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında belinden bıçaklandığını görmek gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin beline sarıldığını görmek kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına inanılır.

Kahve falında belinden bıçaklanmak işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadının beline sarılmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir