AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi şal bağlamak

Kahve falında mavi şal bağlamak

Kahve falında mavi şal bağlamak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, kendisini hedeflerine, amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, inancından sapacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi şal bağlamak gördüyseniz:

  • Yeni şeylerden mesela yeni ilişkiler, tanışmalar, işler ya da alış veriş gibi şeylerden uzak durmalısınız.

Kahve falında mavi şal bağlamak belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına delalettir.

Kahve falında şal bağlamak pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beline şal bağlamak canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil şal bağlamak hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına delalettir.

Kahve falında siyah şal bağlamak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, kişinin şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında mavi renk şal görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, zor durumların yakın bir zamanda ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında mavi şal görmek kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, başarılarının artacağına delalettir.

Kahve falında mavi renkte şal görmek isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir