AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah şal bağlamak

Kahve falında siyah şal bağlamak

Kahve falında siyah şal bağlamak içinin ferahlayacağına, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah şal bağlamak gördüyseniz:

  • Bilginizi arttıracak seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah şal bağlamak yeni kararlar alınacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında mavi şal bağlamak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, kısmet kapılarının hiç kapanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şal bağlamak bolluk ve bereket göreceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil şal bağlamak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına inanılır.

Kahve falında beline şal bağlamak kötü sözler duyacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah şal takmak bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında siyah şal almak kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, verdiği emeklerin heba olacağına inanılır.

Kahve falında başına siyah şal takmak kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir