AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediyeye işe girmek

Kahve falında belediyeye işe girmek

Kahve falında belediyeye işe girmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına, önüne çıkan engellerden yılmayacağına, problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belediyeye işe girmek gördüyseniz:

  • Keskin sirke, küpüne zarar hesabı, öfkeniz ilk önce kendi sinirlerinizi yıpratıyor.

Kahve falında belediyede işe girmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında belediyeye işe girmek sorunlarının çözümünde destek olacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına tabir olunur.

Kahve falında belediye başkanından iş istemek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında belediye binasına girmek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve fal sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belediyeye girmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş belediye başkanı görmek umduğunu bulamayacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine delalet eder.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında belediye memuru görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir