AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye memuru görmek

Kahve falında belediye memuru görmek

Kahve falında belediye memuru görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına rivayet eder.

Kahve falında belediye memuru gördüyseniz:

  • Fiziksel veya duygusal durumunuzun ya da iş hayatınızın ön planda olabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında belediye memuru görmek strese gireceğine, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine işarettir.

Kahve falında banka memuru görmek istediği arabaya bineceğine, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında polis memuru olduğunu görmek hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında memur arkadaş görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memurluk kazanmak insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında memuru olduğunu görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında memurluk sınavını kazanmak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümrük memuru görmek kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir