AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediyede işe girmek

Kahve falında belediyede işe girmek

Kahve falında belediyede işe girmek yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, kazancın ikiye katlanacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, zor durumlara düşeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında belediyede işe girmek gördüyseniz:

  • Hukuki, sağlıkla ilgili veya maddi konularda sezgileriniz size yol gösterebilir.

Kahve falında belediyede işe girmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına alamet eder.

Kahve falında belediyeye işe girmek elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında belediye başkanından iş istemek sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına delalettir.

Kahve falında belediye binasına girmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, güç ve para kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında belediyeye girmek hayallerinin gerçekleşeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına yorulur.

Kahve falında belediyede çalıştığını görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında belediye başkanın elini öpmek en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, daha fazla para kazanacağına delalettir.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olmak amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir