AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediyede çalıştığını görmek

Kahve falında belediyede çalıştığını görmek

Kahve falında belediyede çalıştığını görmek kötü günler geçireceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, işe başlanacağına alamet eder.

Kahve falında belediyede çalıştığını gördüyseniz:

  • Kariyerinizi veya sosyal topluluklardaki yerinizi ilgilendiren konularda ne yapacağınızı hala netleştiremediyseniz, yakında netleştirebilirsiniz.

Kahve falında belediyede çalıştığını görmek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına delalet eder.

Kahve falında belediyeye gitmek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına alamet eder.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyükşehir belediye başkanı görmek bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında belediye arabası görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belediye görmek dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında belediye memuru görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, edilen duaların kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında belediye başkanini görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir