AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye görmek

Kahve falında belediye görmek

Kahve falında belediye görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, hacetinizin giderilmesine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belediye gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda olayları lehinize çevirebilmenizi sağlayacak fikirler bulabilirsiniz.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olmak bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, isteklerinin ve beklentilerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında belediye otobüsü kullanmak maddi olarak kolaylık içinde olacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında belediye başkanıyla sohbet etmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, oldukça uzun bir yolculuğa işarettir.

Kahve falında belediye başkan adayı olmak aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski belediye başkanı görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına delalettir.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanıyla tokalaşmak büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı belediye otobüsü görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir