AnaSayfa / Genel / Kahve falında belediye binasını görmek

Kahve falında belediye binasını görmek

Kahve falında belediye binasını görmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, borçlarınızın canınızı sıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında belediye binasını gördüyseniz:

  • Belli model, konu ya da kurulumlar işe yarıyor, bazılarıysa işe yaramıyor olabilir.

Kahve falında belediye binasına girmek hayırlı haberler alacağına, sevineceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında belediye binası görmek her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında belediye binasını görmek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına işaret eder.

Kahve falında belediye başkanı görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına yorulur.

Kahve falında belediye başkanıyla yemek yemek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine rivayet eder.

Kahve falında belediye başkanıyla telefonda konuşmak kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında belediye başkanından iş istemek gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine işaret eder.

Kahve falında belediyeye gitmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, emeklerin boşa gitmeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir