AnaSayfa / Genel / Kahve falında belden üstünü açık görmek

Kahve falında belden üstünü açık görmek

Kahve falında belden üstünü açık görmek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, yatırımların heba olacağına, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belden üstünü açık gördüyseniz:

  • Belli anlaşmanın, düzenlemenin ya da iş birliğinin bozulması bazı amaçlarınıza ulaşıp ulaşamayacağınız konusunda şüpheye düşmenize neden olabilir.

Kahve falında belden üstünü açık görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında belden altını açık görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında belden aşağısını açık görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında belden aşağı açık görmek bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında belden yukarısını açık görmek üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Kahve falında belden aşağısını yıkamak yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında belden ameliyat olmak bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında belden iğne vurulmak aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir