AnaSayfa / Genel / Kahve falında belden aşağı açık görmek

Kahve falında belden aşağı açık görmek

Kahve falında belden aşağı açık görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, moralinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında belden aşağı açık gördüyseniz:

  • Endişeli olmak seçimlerinizden etkilenebilecek kişilerle ilişkilerinizi olumsuz etkileyebilir.

Kahve falında belden aşağısını açık görmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belden aşağı açık görmek çok büyük hayır duası alınacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine tabir olunur.

Kahve falında belden aşağı soyunmak maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında belden aşağısını görmek hastalıkların da kalıcı olmayacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına yorulur.

Kahve falında belden aşağısını yıkamak eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına yorulur.

Kahve falında belden aşağı görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında belden üstünü açık görmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine, hak yolundan ayrılmayacağına inanılır.

Kahve falında belden yukarısını açık görmek kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir