AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin ağzını kapatmak

Kahve falında birinin ağzını kapatmak

Kahve falında birinin ağzını kapatmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, ancak herhangi bir yararının görülmeyeceğine ve tüm durumla birlikte bir de destek olan kişinin para konusunda sıkıştırmalarıyla uğraşılacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, Allah’a yakınlaşmak için sevap işlerinden geri kalmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin ağzını kapatmak gördüyseniz:

  • Evinizde iş konuşabilir, çevrenizdeki kişilerin tepkisini çekebilir veya fikrini alabilirsiniz.

Kahve falında ağlayarak kabeyi görmek aile içinde bazı gerginlikler olacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine rivayet eder.

Kahve falında birinin ağzını kapatmak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağzının kapatıldığını görmek aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, geçim sıkıntısı çekiliyorsa maddi açıdan rahata erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağzını kapatmak kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine delalettir.

Kahve falında kabede ağlayarak dua etmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında kuyunun ağzını kapatmak kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında köpeğin ağzını kapatmak ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında kabeyi gezmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, nimetin ve kazancın artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir