AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekarken hamile olduğunu görmek

Kahve falında bekarken hamile olduğunu görmek

Kahve falında bekarken hamile olduğunu görmek kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, inandığı ve uğruna büyük sermayeler koyduğu işlerin de kendisine hayal kırıklığı yaşatmayacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekarken hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler kendilerini engellediğinizi, yollarına çıktığınızı veya sizi zorlamak gerektiğini düşünerek sizi tartışma ortamlarına ya da güç mücadelelerine çekebilirler.

Kahve falında bekar biri hamile olduğunu görmek hayattan bıkmasına neden olacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bekar birinin hamile görmek hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar kızını hamile görmek çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine inanılır.

Kahve falında bekar bi kızı hamile görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile bekar görmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar bi kızın hamile olduğunu görmek zengin bir hayat sürüleceğine, öz güveninin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar birinin kendini hamile görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir