AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar birinin kendini hamile görmek

Kahve falında bekar birinin kendini hamile görmek

Kahve falında bekar birinin kendini hamile görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, şansın önünün kesileceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendi ekmek teknesine sahip olacağına, dualarına karşılık alacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine işaret eder.

Kahve falında bekar birinin kendini hamile gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermelisiniz.

Kahve falında bekarken hamile olmak bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında bekar hamile olduğunu görmek hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına delalet eder.

Kahve falında bekar kızını hamile görmek hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, iyi hissedeceğine inanılır.

Kahve falında bekar bir kadını hamile görmek zorlukların ortadan kalkacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar arkadaşının hamile olduğunu görmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında bekar kızı hamile görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, alınganlıkların hasıl olacağına işarettir.

Kahve falında hamile bekar görmek çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir