AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar biri hamile olduğunu görmek

Kahve falında bekar biri hamile olduğunu görmek

Kahve falında bekar biri hamile olduğunu görmek kendisi için mal mülk alacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, çok rahat bir şekilde çalışacağına, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına delalettir.

Kahve falında bekar biri hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri değiştirebilir veya yaşadığınız yerde ufak tefek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında bekar kızın hamile olmak çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına delalet eder.

Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulur.

Kahve falında bekar kadını hamile görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kızı hamile görmek etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında bekarın hamile olduğunu görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine inanılır.

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bekar biri hamile olduğunu görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine işarettir.

Kahve falında bekar bi kızın hamile olduğunu görmek aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir