AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar bi kızı hamile görmek

Kahve falında bekar bi kızı hamile görmek

Kahve falında bekar bi kızı hamile görmek cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, işlerinde başarılı olacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında bekar bi kızı hamile gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri veya ekip çalışmaları ya da iş bölümünün faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında bekar kızın hamile görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına işarettir.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine yorulur.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile olduğunu görmek yarar getireceğine, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında bekar kızının hamile olduğunu görmek imkân sahibi olacağına ve iyi noktalara geleceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine yorulur.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, büyük bir aşk yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar bi kızı hamile görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, varlık ve huzur sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir