AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar birinin hamile görmek

Kahve falında bekar birinin hamile görmek

Kahve falında bekar birinin hamile görmek maddi anlamda feraha ermeye, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına, kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, eğitimle ilgili olarak büyük adımlar atılacağına ve sorunlu işlerle uğraşan kişilere çok yardım edileceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına işarettir.

Kahve falında bekar birinin hamile gördüyseniz:

  • Sorunlar daha çok bireysel yıldız haritalarındaki değişimlere bağlı olacak.

Kahve falında bekar arkadaşını hamile görmek kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekarı hamile görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bekar ablasını hamile görmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, yanlış yatırımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında bekar hamile kadın görmek tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar kızın hamile kaldığını görmek maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, malvarlığının çok daha artacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar biri hamile olduğunu görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, iş yaşamında da aile ile ortaklı ticaret yapılacağına, verilecek kötü ve başarısız kararlar yüzünden maddi sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu öğrenmek etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir