AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile bekar görmek

Kahve falında hamile bekar görmek

Kahve falında hamile bekar görmek işlerin devam edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında hamile bekar gördüyseniz:

  • Bazı konuların sadece sizde kalmasında, planlarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Kahve falında bekar bi kızı hamile görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına yorulur.

Kahve falında bekar birinin hamile kaldığını görmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bekar ablasını hamile görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine inanılır.

Kahve falında bekarken hamile olduğunu görmek elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına işarettir.

Kahve falında annenin bekar kızının hamile olduğunu görmek fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına rivayet eder.

Kahve falında bekar olan birini hamile görmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına yorulur.

Kahve falında bekar hamile olmak iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına işarettir.

Kahve falında bekar kişinin hamile olduğunu görmek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir