AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar olan birini hamile görmek

Kahve falında bekar olan birini hamile görmek

Kahve falında bekar olan birini hamile görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, üzüntülerinin biteceğine, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kötü günlerinden kurtulacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret eder.

Kahve falında bekar olan birini hamile gördüyseniz:

  • Kulaktan duyma bilgilerle hareket etmeniz durumunda yanlış yapabilirsiniz.

Kahve falında bekar kızın kendini hamile görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, sevdiği kişiden de ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında bekar bir kadını hamile görmek yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında bekar kızın hamile olmak akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında bekarın hamile olduğunu görmek kurulu düzeni olacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine inanılır.

Kahve falında bekar kızını hamile görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine delalet eder.

Kahve falında bekar hamile kadın görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bekarken hamile olmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, sözünde duracağına, hep dua edeceğine işaret eder.

Kahve falında bekar bir kızın hamile olduğunu görmek endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir