AnaSayfa / Genel / Kahve falında bekar bir kadını hamile görmek

Kahve falında bekar bir kadını hamile görmek

Kahve falında bekar bir kadını hamile görmek bereketin ve verimin hâkim olacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kadını hamile gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadınla ilgili ümitleriniz kırılabilir.

Kahve falında bekar bir kadını hamile görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, kişinin her türlü zenginliğine tabir olunur.

Kahve falında bekar hamile kadın görmek şansın bir türlü dönmeyeceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, verilen sözlerin tutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar kadını hamile görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bekar bir insanı hamile görmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bekar bir kızı hamile olarak görmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine, topluluk içinde küçük düşmeye ve utanmaya inanılır.

Kahve falında bekar hamile kalmak geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek her istediğini alabileceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine işarettir.

Kahve falında bekar hamile olduğunu görmek özlediği yerlere yolculuk edeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir